fredag 11 april 2014

En retro kökspall blev lite turkosare

Blev glad när jag såg den gamla trestegspallen stå kvar i tvättstugan när vi flyttade in. Det hade börjat lossna bitar från "klädseln" och den såg allmänt ledsen ut, så jag drog bort det som fanns kvar och ersätte med ett omslagspapper i härliga kulörer, som jag sen lackat.
Se så glad den blev :-) ... (och jag med)

Retro kökspall / trestegspall

....och såklart med turkosa inslag :-)

2 kommentarer:

 1. Herregud vad fint det blev!
  Att kunna fixa upp gamla saker med lite färg och kreativitet blir så mycket roligare och personligare än att bara gå och köpa dyra märkes-grejer.
  Önskar jag hade din gåva mer än jag skulle vilja ha mer pengar...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, pallen blev gladare och likaså jag :-)
   Jo, nog blir det personligare. Tyvärr så när det gäller just denna pall - blir det kanske t o m dyrare än att köpa s.k. märkesgrejer. Upptäckte nämligen, en tid efter jag hade gjort pallen, att dessa är jätteeftertraktade. Kan kosta upp emot 1000 på tradera. Gaaalet. Skulle aldrig köpa en pall för 1000 kr. Nä, jag fortsätter att göra om saker jag redan har i hemmet, gåvor och sanna fynd.
   Förresten - du skriver att du önskat att du hade min gåva. Denna "gåva" kan jag dela med mig av. Du tar ett fint papper, limmar dit med ex decoupagelim och så lackar du på med samma limm. Klart :-) Ingen unik gåva som behövs ;-)

   Radera