tisdag 28 oktober 2014

Festkväll och Oktoberfäst

Efter en eftermiddag på stan åkte min man hem med barnen i buss, vilket vår dotter jublade över (hmm, var nog lite väl längesen som hon fick åka buss tror jag). Jag tog bilen ut till Solviks folkhögskola för att där få vara med på en uppmuntrande ledarkväll. Alla som på något sätt stått med i arbetet inför, eller kommer vara med i arbetet under, den allkristna konferensen Oktoberfäst i Skellefteå som börjar ikväll, bjöds där på tacobuffé. Ute på Solvik hade det nu samlats ca 60 ledare. Där fanns de som riggat ljus och kommer sköta ljudet, de som kommer leda oss i lovsång och talare på seminarium och kvällsmöten, caféfolk och praktiker, sängfösare och mötesledare och många andra. Jag personligen kommer att finnas med i böneteamet, vilket  innebär att erbjuda förbön för människor som önskar att någon ber för dem under och efter kvällsgudstjänsterna.

Det var en sån stor glädje att få vara med en sådan här kväll och träffa alla dessa härliga människor som älskar Jesus och längtar efter att fler ska få lära känna honom. Det var dessutom väldigt uppmuntrande att få se att säkert 3/4 av ledarna var ungdomar och att få mötas av deras enormt stora glädje i Jesus och längtan efter att få leva helhjärtat för Honom.

Kvällen avslutades med att vi tillsammans fick lovsjunga Gud. Man kunde ta på den tacksamhet till Jesus och längtan efter mer av Honom som fanns i rummet. Sist men inte minst bad vi all enkelhet för varandra två och två. Jag och en äldre kvinna, som jag inte känner, fick betjäna varandra i bön. Jag fylldes av en sån där obeskrivlig frid och glädje. Tack Gud!

Så vill jag nu få avsluta detta inlägg med att tipsa alla er norrlänningar att passa på att komma och besöka denna konferens. Ingen anmälan krävs utan det är bara att dyka upp. Antingen på en samling, flera eller varför inte hela veckan! Kom om du är nyfiken på vem Jesus är! Kom om du längtar efter att lära känna Gud ännu mer! Kom för att möta en massa härliga människor. Men fr a - kom för att få ett möte med Jesus!



Vi inbjuder dig nu till årets stora händelse, den kristna, fristående konferensen - Oktoberfäst '14 - för dig som vill fästa med Jesus, tisdag 28 oktober till söndag 2 november i Pingstkyrkan Skellefteå.

Talare:
Gustav Jacobson, Brad Hawkes, Per-Eive Berndtsson, Ninna Lopez, Simon Ådahl, Roland Pettersson, Hans Lindstrand, Ida Möller, Eric Voelz m fl.

Lovsång:
Pilgrimsbandet, Revival Worship Team m fl.

www.facebook.com/oktoberfastjesus

I samarbete med: Pingstkyrkan Skellefteå, Solviks folkhögskola, EFS Byske, KRIK, Kustkyrkan Jävre m fl.

Våra samlingar och möten är öppna för alla och ingen anmälan behövs, utan det är bara att komma.

Program (Alla samlingar/möten är i Pingstkyrkan Skellefteå, Stationsgatan 15, om inget annat anges)

Tisdag 28 okt
17.00 - Incheckningen öppnar
18.30 - Kvällsmöte (Gustav Jacobson)
22.00 - Nattmöte (Brad Hawkes)

Onsdag 29 okt
10.00 - Bibelstudium (Simon Ådahl)
14.00 - Seminarium (Väljs på plats)
18.30 - Kvällsmöte (Brad Hawkes)
22.00 - Nattmöte (Simon Ådahl)

Torsdag 30 okt
10.00 - Bibelstudium (Per-Eive Berndtsson)
14.00 - Seminarium (Väljs på plats)
18.30 - Kvällsmöte (Per-Eive Berndtsson)
22.00 - Nattmöte (Hans Lindstrand)

Fredag 31 okt
10.00 - Bibelstudium (Per-Eive Berndtsson)
14.00 - Seminarium (Väljs på plats)
18.30 - Kvällsmöte (Ida Möller)
22.00 - Nattmöte

Lördag 1 nov
10.00 - Bibelstudium (Ninna Lopez)
14.00 - Seminarium (Väljs på plats)
18.30 - Kvällsmöte (Gustav Jacobson)
22.00 - Nattmöte (Eric Voelz)

Söndag 2 nov
11.00 - Förmiddagsmöte (Roland Pettersson)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar